XML English Abstract Print


- گروه فتودینامیک- سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران- تهران- ایران
چکیده:   (137 مشاهده)
هدف: این پژوهش با هدف ارائه یک تکنیک اپتیکی بر پایه طیف سنجی جهت بررسی غیر مخرب کیفیت میوه سیب و تشخیص سالم و ناسالم بودن آن انجام می شود.
روش‌ پژوهش: در این پژوهش از روش طیف سنجی بازتابی پخشی بر پایه آنالیز طیف و بدست اوردن برخی اطلاعات کمی از طیف در پیک طول موجی های مختلف استفاده شده است.
 یافته ها ونتایج پژوهش: خواص نوری میوه ها مانند ویژگی های جذب نور و پراکندگی، با فعالیت های بیوشیمیایی در طول ذخیره سازی تغییر میکند. نتایج نشان داد که تغییرات در کلروفیل، آب و بافت گوشت سیب را می توان به صورت غیر تهاجمی و غیر مخرب تحت بررسی و نظارت قرار داد. ما همچنین تفاوت های قابل توجهی را در جذب و کاهش ضرایب جذب بین دونوع سیب ایرانی مشاهده کردیم .
نتیجه گیری: روش طیف سنجی بازتابی پخشی و آنالیز کمی اطلاعات بدست آمده از طیف و روش ایمن و غیر مخرب برای ارزیابی میوه و محصولات غذایی می باشد.
 
     
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1404/2/13 | پذیرش: 1404/2/10

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فصلنامه علمی - پژوهشی لیزر در پزشکی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Journal of Lasers in Medicine

Designed & Developed by : Yektaweb